Reiot toi mittausdatan Asunto Oy Kajaanselän ulottuville

Asunto Oy Kajaanselkä on malliesimerkki hyvin hoidetusta taloyhtiöstä. Jalkarannan Pallaskatu 2:ssa sijaitsevaa kerrostaloa hoidetaan strategialla, jonka osakkaat, asukkaat ja hallitus ovat yhteistyössä laatineet. Taloyhtiössä on jo parannettu energiatehokkuutta.

Tasokkaassa taloyhtiössä ei haluttu kuitenkaan jäädä laakereille lepäämään. Asuinolosuhteiden ja energiatehokkuuden varmistamiseen oli kannattavaa panostaa vieläkin lisää. Energiatehokkuutta ei Pallaskadulla tietenkään parannettaisi asuinolosuhteiden kustannuksella. Koska Kajaanselän toiminnan lähtökohtana ovat laadukas johtaminen ja suunnittelu, kutsuttiin Reiotin Reijo apuun.

Reijo otti kiinteistön haltuun

Pallaskadulle saavuttuaan Reijo nyökytteli vaikuttuneena, miten hienosti koko yhteisö hoitaa talon asioita järjellä ja sydämellä. Helpottaakseen kajaanselkäläisten arkea Reijo ehdotti, että hän ottaisi asiakseen tarkkailla asuntojen lämpötilaa ja ilmankosteutta ympäri vuorokauden. Taloyhtiö voisi sitten tehdä valistuneita päätöksiä luotettavan tiedon pohjalta.

Kajaanselän päättäjät tykästyivät Reijoon, tarkkaan kaveriin, jonka kanssa on helppo asioida. Kaikkiin asuntoihin asennettiin anturit, jotka mittaavat jatkuvasti lämpötilaa ja ilmankosteutta. Näin voidaan ennaltaehkäistä esimerkiksi mahdollisia kosteusvaurioita ja sisäilmaongelmia ja välttyä turhilta remonteilta. Samalla Reijo säästää taloyhtiöltä rahaa, aikaa ja energiaa, koska anturien avulla voidaan paikantaa mahdollisen ongelman juurisyy, oli se sitten patteriverkoston epätasapaino, vuotavat ikkunan tiivisteet tai jumiutunut patteriventtiili.

Voisiko Reijo auttaa myös sinua?

Asunto Oy Kajaanselän hallituksessa pidetään Reiotia mielenkiintoisena ja nykyaikaisena työkaluna taloyhtiöille. Mittausdata on kätevästi asiakkaan käden ulottuvilla Reiot-käyttöliittymässä.

Reiot räätälöidään asiakaskohtaisesti. Kysythän siis meiltä, miten Reijo voisi olla avuksi teidän kiinteistössänne!