Valvontapalvelu varmistaa, että on kaikki kunnossa

Reiot valvoo puolestasi, että kiinteistöissä, sisäilmassa  tai asunnossa on kaikki kunnossa. Valvontapalvelu auttaa huolehtimaan esimerkiksi turvallisuudesta, mukavuudesta, tuotteiden säilyvyydestä tai optimaalisesta valon kirkkaudesta.

Valvontapalvelu on modulaarinen ratkaisu, jonka voi asentaa helposti moniin sovelluksiin. Valvontapalvelu sopii käytettäväksi kaikenlaisissa tiloissa, joiden toimintoja halutaan valvoa.

Valvontapalveluun voi liittää esimerkiksi turvallisuuteen liittyviä seurantoja, kuten liiketunnistimia, palovaroittimia tai vaikkapa ikkunakontaktien seurantaa. Valvontapalvelussa voi seurata myös lämpötiloja ja kosteusarvoja.

Valvontapalvelu seuraa turvallisuutta, varaustilannetta, mukavuutta  ja säilyvyyttä

Etävalvonnalla pidät huolta niin turvallisuudesta, mukavuudesta kuin tuotteiden säilyvyydestäkin, voit myös tarkastaa huoneiden varaustilanteen, varmistaa että ovet ja ikkunat on suljettu tai huolehtia valon kirkkaudesta. Järjestelmä hälyttää, mikäli valvontapalvelu havaitsee poikkeamia. Hälytyksistä saat ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Valvontapalvelu on helppo ja ketterä ottaa käyttöön yhdistämällä langattomat anturit mittaustoimintoihin ja valitsemalla halutut mittaustulokset.

Valvontapalvelua voi hyödyntää monenlaisessa seurannassa:

  • liiketunnistus
  • palovaroitin
  • lämpötilojen seuranta
  • neuvotteluhuoneiden varaustilanteet
  • ikkunoiden ja ovien lukitus
  • valon kirkkaus
  • VOC-pitoisuudet
  • hälytykset poikkeamista

Hälytykset auttavat reagoimaan ajoissa ongelmiin

Valvontajärjestelmä hälyttää, mikäli valvontapalvelu havaitsee poikkeamia raja-arvoista. Valvontapalvelu auttaa paikallistamaan ongelman anturi- ja mittaritasolla sekä ilmoittaa hälytyksestä tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Taloyhtiölle säästöjä viihtyisyydestä ja turvallisuudesta tinkimättä

Taloyhtiö säästää kiinteistötiedon hallintajärjestelmän avulla viihtyisyydestä ja turvallisuudesta tinkimättä.
Lue lisää