Reiot kiinteistötiedon hallintajärjestelmällä kerätään kiinteistöön asetettavien anturien avulla tietoa kiinteistön eri olosuhteista sekä veden ja energian kulutuksesta. Reiot mittaa kiinteistön olosuhteita reaaliajassa ja tuo ne rajapinnan kautta helppokäyttöiseen sähköiseen käyttöliittymään. Reiotia voi käyttää pöytätietokoneella, kannettavalla tai mobiililaitteella. Infonäyttöjen ja mittaristojen kautta voidaan analysoida kiinteistön eri tietoja etänä ja kiinteistön eri olosuhteille asetettujen raja-arvojen mukaan.

Reiot on täysin räätälöitävissä ja asiakkaan tarpeisiin sovitettavissa oleva kiinteistötiedon hallinnanjärjestelmä. Reiot soveltuu pienistä asuinkiinteistöistä suurempiin teollisuuskohteisiin.

Reiot on helposti liitettävissä erilaisiin rakennusautomaatioihin ja IoT-laitteisiin

Kiinteistötiedon hallintajärjestelmän voi liittää erilaisiin rakennusautomaatioihin ja IoT-laitteisiin. Järjestelmä on räätälöitävissä jokaiselle kiinteistölle laitemerkistä ja valmistajasta riippumatta. Laaja protokollatukemme mahdollistaa Reiotin liittämisen lähes mihin tahansa kolmannen osapuolen ratkaisuun.

Etäluettavien ominaisuuksien ja hälytyspalveluiden ansiosta Reiot tekee kiinteistönhallinnasta keskitettyä ja yksinkertaista. Järjestelmän etuna on sen skaalautuvuus yksittäisestä kiinteistöstä satoja kiinteistöjä käsittävän kiinteistömassan datan hallintaan. Reiotin tarjoaman tiedon pohjalta voidaan tehdä kiinteistöjen elinkaarta pidentäviä ja energiansäästöä tehostavia kiinteistönhallinnan ratkaisuja sekä toimenpiteitä turvallisesti.

Moderni käyttöliittymä

Reiot-kiinteistönhallintajärjestelmässä on moderni käyttöliittymä, josta datan lukeminen ja ymmärtäminen on yksinkertaista myös ei-asiantuntijoille. Ohjauspaneeli on helppokäyttöinen ja visuaalisesti miellyttävä kokonaisuus.

Reiot-kiinteistönhallintajärjestelmässä on moderni käyttöliittymä, josta datan lukeminen ja ymmärtäminen on yksinkertaista myös ei-asiantuntijoille

Järjestelmä tarjoaa kaikki kiinteistön tiedot yhdellä näytöllä. Raportit ovat visuaalisia ja helposti vertailtavia. Järjestelmän avulla saa yhden alustan taakse kaikki kiinteistön tärkeät tiedot.