Lahti Energia on monipuolinen energiakonserni, joka panostaa ekotehokkuuteen ja uusiutuvien energiamuotojen käytön lisäämiseen. Tavoitteenamme on olla edistyksellinen ja innovatiivinen suunnannäyttäjä energia-alalla. Tärkeimmät tuotteemme ovat sähkö ja kaukolämpö sekä teollisuuden prosessienergiat. Olemme panostaneet vahvasti myös digitalisaatioon, josta Reiot on hyvä esimerkki.

Lahti Energia

One1 on energiatehokkuuden ja uusiutuvan energiatuotannon asiantuntija, jolla on monipuolinen kokemus erilaisten projektien toteutuksesta. Toimimme läpinäkyvästi ja varmistamme asiakkaallemme sekä oikeat ratkaisut että kustannustehokkaan toimintamallin. One1 kulkee kumppaninasi koko kiinteistön elinkaaren ajan.

One1

Realin on erikoistunut sensoritiedon hallintaan, sensorijärjestelmien integrointiin, sensoridatan analyysiin sekä web-sovellusten toteuttamiseen. Reaaliaikainen tieto mahdollistaa asiakkaillemme uusia palveluita ja nostaa samalla toiminnan tuottavuutta. Monipuolinen sensoritieto tarkoittaa esimerkiksi reaaliaikaista mittaus-, tunniste-, ennuste-, paikka- ja kuvatietoa.

Realin

Digita omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa ja on maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja. Digitan palveluihin kuuluvat tietoliikennemastot, konesali- ja esineiden internet (IoT) -palvelut ja tulevaisuuden broadcasting-palvelut. Palveluita tarjotaan maan suurimmille matkapuhelinoperaattoreille, internet- ja mediayhtiöille, infrastruktuuriyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 180 alan osaajaa.

Digita

Leanheatin tekoälyä hyödyntävä IoT-ratkaisu valvoo, ohjaa ja optimoi kaukolämmitteisten rakennusten lämpötilaa ja kosteutta. Ratkaisu lisää merkittävästi kiinteistöjen energiatehokuutta, tehostaa kaukolämpöyhtiöiden toimintaa ja luo asukkaille terveellisemmän sisäilmaston. Täysin automaattinen ja itseoppiva järjestelmä optimoi reaaliaikaisesti sekä yksittäisiä rakennuksia että kokonaisia rakennusryhmiä. Se on rakennettu avoimeksi ja yhteensopivaksi kaikkien antureiden, taloautomaation, valvomoiden ja raportointijärjestelmien kanssa.

Leanheat